• 8/2-2020 Bottle Shock-01

8/2-2020 Bottle Shock

1.595,00 kr

En fed film i biffen efterfulgt af en lækker menu med unikke vine dertil


Start med afternoon Cinema snacks i de lækre sæder i Biffen i Odder, mens den superhyggelige autentiske film Bottle Shock med Allan Rickman i hovedrollen som Stephen Spurrier ruller over skærmen. Filmen handler om det drama der udspillede sig i 1976 hvor der blev afholdt den første officielle vinsmagning mellem Chardonnay fra Nappa Valley og Chardonnay fra Bourgogne. Det er en fantastisk film som sætter sit præg på denne aften på Norsminde Kro, og du kan se traileren for filmen her


Vindervinen Chateau Montelena blev verdenskendt på få timer og har været det siden. Det er lykkedes os at få lov til at importere denne vin.


Efter filmen skal I til Norsminde Kro hvor I skal smage Chassagne Montrachet og Chateau Montelena. Der bliver også et glas Givry 1er cru Le Verges Monopol, og et glas champagne Cuvee Anais vintage 2012 Blanc de Blanc.


Menuen starter med amuse bouche efterfulgt af 4 klassiske retter, der er afstemt efter vinen. I behøver ikke tænke på at køre hjem, da overnatning er med i prisen.


 


Pris pr. person kr. 1.595,-


Prisen gælder pr. person i delt dobbelværelse inkl. morgenmad. Tillæg for enkeltværelse kr. 300,- som betales ved ankomst. 

* Påkrævede felter

1.595,00 kr

Stemninger


Se ledig tid og book bord