Restaurant Près åbner snart op igen...

Forårssæsonen har været helt fantastisk, og vi glæder os usigeligt til at åbne igen d. 12. september med en fantastisk efterårsmenu. I kan naturligvis allerede nu reservere bord og dermed sikre jer en af de eftertragtede pladser til efterårets menu, som vi allerede nu kan løfte sløret for.  

Efterår 2019

 Snacks

Østers med lokale æbler

Makrel i "tomat" med fennikel

Jomfruhummer à la Kiev

Grillet brissel, bær & blomkål

Pattegris i surt & sødt

Kalv “carpaccio” med marv & svampe

Kroens honning & ost

Pære 2019

Le Près
Snacks, 5 retter, kaffe/te m. sødt kr. 748,-
Aperitif, vinmenu & vand kr. 748,-
*

Le Grand Près 
Snacks, 8 retter, kaffe/te m. sødt kr. 898,-  
Aperitif, vinmenu & vand kr. 898,-

Åben torsdag-lørdag fra kl. 18.30
Kun mod forudbestilling

 

Vores leverandører

BRANDBYGEGAARD, ODDER Producent af vin, øl, grappa og æbleakvavit. Alle råvarer dyrkes og plejes omhyggeligt, lokalt og med hensigten at skabe et produkt til ren nydelse. Der arbejdes hele året igennem for at råvarerne opnår deres optimale standard og der kan produceres den bedste kvalitet muligt til dig.

ØKO GED & GRØNT, HUNDSLUND Et økologisk landbrug siden 1993. Hollandsk ejet og beliggende i pragtfulde Sondrup bakker. Der malkes frisk gedemælk fra gårdens 140 malkegeder, som forvandles til en dejlig gedegouda, som vi her pryder os af at servere.

PETERS GARTNERI Langs Ajstrup Strandvej ligger dette gartneri ejet af Peter Kirk Haugstrup. Hans baggrund som økologisk landmand fortæller en del om hvordan denne mand behandler sine afgrøder. Friske lokale råvarer såsom, rødbeder, savojkål og meget mere. Fra Peters Gartneri, til vores køkken, til din tallerken.

RUNGIS – PETER PARIS Peter Paris ideen opstod i 2000. Ved flere jyske kokkes forespørgsler, om ikke det var muligt at finde gode råvarer og specialiteter i Frankrig, kom tanken om at besøge Rungis-markedet i det sydlige Paris. Udvalget er verdens største og det er kun kokkenes fantasi, der sætter grænser. Der købes ind på markedet hver uge natten mandag-tirsdag med indkøbslisten fra kokken. Onsdag lander varerne på Norsminde Kro.

 


 
 
  • Reservér bord

  • Torsdagsophold & middag i Près

  • Vinkort

 

 

 

Se ledig tid og book bord