Restaurant Près serverer gourmet i høj klasse

Når I besøger Restaurant Prés får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Køkkenet brillierer og laver mere tekniske menuer som gourmetkøkkenet er kendt for, og der serviceres, skænkes og dekanteres på et meget højt niveau. I kan naturligvis reservere bord på norsminde@norsminde-kro.dk og dermed sikre jer en af de eftertragtede pladser. I kan se den aktuelle menu herunder.   

Vinter 2020

 Snacks

Østers og skinke*

Kammuslinger i tekstur*

Havtaske i asiatiske klæ'r

"Æg"*

Ravioli og trøffel

Lam og rødbede

Ost fra Øko Ged & Grønt

Nedfaldsæbler

Le Près
Snacks, 5 retter, kaffe/te m. sødt kr. 748,-
Aperitif, vinmenu & vand kr. 748,-
*

Le Grand Près 
Snacks, *8 retter, kaffe/te m. sødt kr. 898,-  
Aperitif, vinmenu & vand kr. 898,-

Åben torsdag-lørdag fra kl. 18.30
Kun mod forudbestilling

 

Vores leverandører

BRANDBYGEGAARD, ODDER Producent af vin, øl, grappa og æbleakvavit. Alle råvarer dyrkes og plejes omhyggeligt, lokalt og med hensigten at skabe et produkt til ren nydelse. Der arbejdes hele året igennem for at råvarerne opnår deres optimale standard og der kan produceres den bedste kvalitet muligt til dig.

ØKO GED & GRØNT, HUNDSLUND Et økologisk landbrug siden 1993. Hollandsk ejet og beliggende i pragtfulde Sondrup bakker. Der malkes frisk gedemælk fra gårdens 140 malkegeder, som forvandles til en dejlig gedegouda, som vi her pryder os af at servere.

PETERS GARTNERI Langs Ajstrup Strandvej ligger dette gartneri ejet af Peter Kirk Haugstrup. Hans baggrund som økologisk landmand fortæller en del om hvordan denne mand behandler sine afgrøder. Friske lokale råvarer såsom, rødbeder, savojkål og meget mere. Fra Peters Gartneri, til vores køkken, til din tallerken.

RUNGIS – PETER PARIS Peter Paris ideen opstod i 2000. Ved flere jyske kokkes forespørgsler, om ikke det var muligt at finde gode råvarer og specialiteter i Frankrig, kom tanken om at besøge Rungis-markedet i det sydlige Paris. Udvalget er verdens største og det er kun kokkenes fantasi, der sætter grænser. Der købes ind på markedet hver uge natten mandag-tirsdag med indkøbslisten fra kokken. Onsdag lander varerne på Norsminde Kro.

 


 
 

 

 

 

Se ledig tid og book bord