Gourmet Menu

 

Letsaltet, syltet pighvar med danske vindruer og sø-salat

 Hummer fra Aarhus bugt med søde majs

Duet af lokale, syltede rødbeder, gedeost fra Sondrup og efterårets hindbær

Det bedste af dansk kalv

Lam fra Ajstrup med efterårsvampe hertil knoldselleri og essens kogt med krondild

"Æbleskiver" med lokal honning, hvid chokolade og bronzefennikel


Kr. 748,00

 Tilkøb af ost

Udvalg af Arla Unika Oste - 4 stk.

Kr. 100,00


Vinmenu

Vine fra kroens berømte vinkort nøje sammensat og udvalgt af vores sommelier

Kr. 698,00

Vores leverandører

BRANDBYGEGAARD, ODDER Producent af vin, øl, grappa og æbleakvavit. Alle råvarer dyrkes og plejes omhyggeligt, lokalt og med hensigten at skabe et produkt til ren nydelse. Der arbejdes hele året igennem for at råvarerne opnår deres optimale standard og der kan produceres den bedste kvalitet muligt til dig.

ØKO GED & GRØNT, HUNDSLUND Et økologisk landbrug siden 1993. Hollandsk ejet og beliggende i pragtfulde Sondrup bakker. Der malkes frisk gedemælk fra gårdens 140 malkegeder, som forvandles til en dejlig gedegouda, som vi her pryder os af at servere.

PETERS GARTNERI Langs Ajstrup Strandvej ligger dette gartneri ejet af Peter Kirk Haugstrup. Hans baggrund som økologisk landmand fortæller en del om hvordan denne mand behandler sine afgrøder. Friske lokale råvarer såsom, rødbeder, savojkål og meget mere. Fra Peters Gartneri, til vores køkken, til din tallerken.

RUNGIS – PETER PARIS Peter Paris ideen opstod i 2000. Ved flere jyske kokkes forespørgsler, om ikke det var muligt at finde gode råvarer og specialiteter i Frankrig, kom tanken om at besøge Rungis-markedet i det sydlige Paris. Udvalget er verdens største og det er kun kokkenes fantasi, der sætter grænser. Der købes ind på markedet hver uge natten mandag-tirsdag med indkøbslisten fra kokken. Onsdag lander varerne på Norsminde Kro.

 

"En aften med det hele"

Vi søger konstant ny inspiration i området omkring os. Vi har vand, mark og skov i nærheden, og vores lokale producenter leverer året rundt kvalitetsprodukter til os så vi kan skabt "En aften med det hele"
Vi serverer aperitif i vores hyggelige, velassorterede vinkælder, hvor du kan nyde udvalgte snacks mellem de mere end 8.000 flasker fra hele verden.
Gå til bords i den intime restaurant, og oplev en 6 retters gourmetmenu, hvor vi med nænsom hånd har omsat de lokale producenters råvarer til spændende, originale retter i tidens trend og med nylig inspiration fra omverdenen.
Under middagen serveres artesisk vand fra Stenkulla ad libitum, ledsaget af en helt fantastisk vinmenu der passer til menuen.
Kaffe og søde indslag slutter en fantastisk middag af med manér.

Kr. 1.495,00 


Personale

 

Indehaver: Søren Pedersen Hotelchef: Anne Kau Henriksen Køkkenchef: Lasse Munkholm Restaurantchef: Jakob Neve Damgaard

 
  • Reservér bord

  • Solopgang & morgenbuffet

  • Vinkort

Stemninger


 

 

 

Se ledig tid og book bord