Samarbejde & Teambuilding

oplevelser der inspirerer og giver gode minder

 

NORSMINDE KRO byder jer velkommen. Produktivitet, samarbejde og afslapning går hånd i hånd på Norsminde Kro. Vi byder jer velkommen i hyggelige lokaler, med fredelig stemning der emmer af historik og moderne tiltag på samme tid. Med et af disse spændende kursuspakker og interessante firmaarrangementer, tror vi på, vi kan tilbyde jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ud over kroens hyggelige atmosfære og udsøgte gastronomi, så er der også mulighed for, at I kan styrke jeres sammenhold med nogle af disse spændende aktiviteter.

TEAMBUILDING I FARVER med Billedkunstner Ole Grøn
Styrk fællesskab og trivsel på en ekspedition i maleriets verden! Billedkunstneren Ole Grøn er jeres professionelle guide. Kontakt Ole Grøn på email@olegroen.dk  eller ring 2175 5588 for at høre nærmere om mulighederne for en workshop med et indhold og forløb, der er skræddersyet til netop jeres gruppe. Anbefalet varighed 3-4 timer. 6.200 kr. + 140 kr. pr. deltager inkl. professionelle materialer

NATUR FOR ALLE
Besøg Peters gartneri, som er leverandør til Norsminde Kro. Her er økologi og natur i højsædet. Få en rundvisning og kom tæt på råvarerne.

ØKOLOGIENS HAVE
I Odder findes Nordens største økologiske besøgs- og demonstrations have. Kig ind i haven og gå en tur, eller bestil en rundvisning, og bliv klogere på økologi og planter.

FOREDRAG OM NORSMINDE KRO
Tiden sætter sine særlige spor og Norsminde Kro har en hel del historie på bagen med sine ca. 330 år. Kroen har flere historier at fortælle end de fleste og hvem vil være en bedre fortæller, end Søren Pedersen selv, som har været ejer af kroen i ca. 15 år. Læn jer tilbage med en skøn kop kaffe & søde sager, og nyd en tur tilbage i tiden og helt frem til dét Norsminde Kro står for i dag.

VIN BLINDSMAGNING & KONKURRENCER
Sæt jer selv og hinanden på prøve. Norsminde Kro arrangerer blindsmagninger og vinkonkurrencer hvor i konkurrerer indbyrdes.

FART OVER FELTET
Nogle gange er et godt adrenalinkick, lige det man har brug for, for at sætte skub i idéerne. Norsminde Kro har derfor lavet et samarbejde med de livlige Århus SeaRangers, som kan give jeres team netop dette. Sejl fra Århus til Norsminde havn på små 20 minutter i højfart, og nå frem til Norsminde Kro. Med vinden i håret, og pulsen oppe, kan jeres team få klaret tankerne, få et godt grin, og styrke jeres sammenhold med dette fartfyldte arrangement. Århus – Norsminde Havn eller Norsminde Havn – Århus kr. 5000,- v/1-12 personer

PRØV KRÆFTER I DEN STORE BØGESKOV
Outdoor Xplore har sammen med Paintball Aarhus igennem 20 år, planlagt og afviklet teambuilding, paintball og adventure arrangementer på grupper fra 10 til 400 personer. Arrangementer sammensættes på baggrund af jeres ønsker og forudsætninger.

OPLEV NORSMINDE FRA SØSIDEN
Naturvejleder Ole Sørensen tager jer med på vandet, og fortæller jer historien om Norsminde, og omegn, helt tilbage fra stenalderen. Tag en pause i jeres kursus og kom en tur på vandet. Pris for 3 timer fra kr. 350,- pr. person

TEAMBUILDING KOKKESKOLE
Arbejd sammen på en anden måde end til daglig. Læs mere om Kokkeskole på Norsminde Kro her


 

 

  • Online Forespørgsel

  • Luksuskursus

  • Dagsmøde

Stemninger


Se ledig tid og book bord