Barnedåb


Det er altid en stor begivenhed, når familiens nyfødte skal døbes eller navngives, og sammenkomsten efterfølgende er hyggelig og uformel med dagens lille hovedperson som det naturlige midtpunkt.
Maden skal matche både den store begivenhed og den hyggelige og uformelle stemning, og på Norsminde Kro foreslår vi derfor følgende muligheder. 

  

Almuerzo - Den spanske brunch (Start kl. 11.00)

Den klassiske brunch er ved at være prøvet mange gange, men den spanske er mere ukendt. Det er et måltid, der ligger tættere op af en frokost end af morgenmaden.
Samtidig er Almuerzo mere fleksibel over for drikkevarer end kaffe og the, som normalt går til den klassiske brunch, da det er oplagt at nyde et glas vin til maden.

Stegt æg med ”Migras”
Daggammelt brød med chorizo olie og løg
Tørre oste
Spansk kartoffel Tortilla
Coca-fladbrød som i Valencia med lokale specialiteter
Albondigas - Krydrede, delikate kødboller pocheret og serveret i tomatsauce
Iberico skinke
Pan Y Tomate - Ristet brød og salsa af solmodne tomater
Lun chorizo med cassoulet
Grillede chipolata-pølser
Gris på trækul
Søde frugter
Catalansk Flan

Pris pr pers 295,-

Retterne serveres delvist på tallerken og delvist på fade på bordet

 

Årstidens frokost (Start fra kl. 12.00)

Årstidens frokost består af 5-6 kolde retter serveret på fade på bordet. Lige som var det hjemme hos jer selv forsyner I jer med det ønsker fra fadene. Forretterne er en blanding mellem fisk, fjerkræ, grønt, og kød, så der er noget for enhver smag. Herefter serveres hovedretten på tallerken, og frokosten sluttes af med søde sager på buffet. De nærmere detaljer for hovedretten aftales på planlægningsmødet, men som med alt andet her på stedet, baseres menuerne på årstidens råvarer.

 Pris pr pers. kr. 375,-  

 

 
 
Se ledig tid og book bord