Brasseriet

Meget mere end man forventer

Brasseriet er med sin hyggelige indretning og uformelle atmosfære det perfekte samlingspunkt for frokost med familien, romantiske middage og hyggelige stunder med gamle venner. Gennem de store dobbelte glasdøre er der adgang til terrasen, hvor der sommeren igennem er udendørsservering, såfremt det lunefulde danske sommervejr tillader det. Udsigten er uforlignelig og der er både mulighed for at nyde frokosten henslængt i loungemøblerne eller sidde ved de små, hyggelige caféborde. Alt sammen med udsigt til Norsminde Havn, slusen, lystsejlere og de mange, små krabbefiskere.

Menukortet byder på en række skønne à la carte retter både til frokost og aften. Konditorkager og kaffe frister om eftermiddagen, og dagen igennem er der naturligvis også altid mulighed for at lægge vejen forbi til kølig øl og vin med lidt lækre snacks. Desuden byder menukortet også på kroens Landmenu, der primært er lavet på lokale råvarer i skøn kombination med franske lækkerier hentet hjem fra Paris. 

Brasseriet er åbent alle ugens dage 12.00 - 15.00 / 18.00 - 21.00 i perioden 1. juni til 31. august. Brasseriet er lukket søndag aften samt mandage fra 1. september - 31. maj.

 
 
  
 
  • Reservér bord på 86932444 eller norsminde@norsminde-kro.dk

  • Menukort

  • Vinkort

Stemninger


Se ledig tid og book bord