Koncert med skønne Hanne Boel 

Igen i år byder vi hjertelig velkommen til et glædeligt gensyn med ingen ringere end Hanne Boel, fredag den 26. november. Hun besøgte os i efteråret 2019 og igen i 2020, hvor hun sørgede for at aftenen blev fuldendt med hendes store katalog og store stemme.

Til efteråret kan publikum endnu engang opleve Hanne Boel live, når hun spiller sine populære akustiske koncerter. En tradition, som hun er blevet svært glad for:
Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Sange fra det nye album ’Between Dark and Daylight’ vil også være at finde på setlisten. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt: ’Der er gået tid, og jo, jeg er også blevet ældre og meget føles anderledes. Men jeg har mødt en meget større fordomsfrihed denne gang end nogensinde tidligere.’

Koncerten er ved nummererede stolerækker som tildeles efter hvor tidligt man har købt billet, aftenen starter fra kl. 17.30

Vi informerer herom at vi tager bestik af regler og love kort før koncerten afvikles, og tager her en beslutning om aftenens forløb - I vil modtage en mail med informationer i tiden op til. 

Billetten indeholder koncert og 3 retters menu.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Billetter à kr. 948,- pr. person. 

 

Billetter købes her