Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter! Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid. I år er han sågar at finde blandt deltagerne i det populære TV-program ’Toppen af Poppen’.

Til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet med publikum, og GAFFA sendte også hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften: ”En magtdemonstration i moderne popmusik!”

Nu tager den velkendte stemme med de store drømme på efterårsturné. Med sange som ’Four Walls’, ’Planets’ og ’New Eyes’ samt det nyeste album ’God Save The Dream’ på sit CV, tager Nicklas Sahl igen ud på landets spillesteder.

 

På kroen vil der serveres 3 lækre retter fra Brasseriets køkken og der vil være mulighed for at købe en afstemt vinmenu på aftenen.
Koncerten er ved nummererede stolerækker som tildeles efter hvor tidligt man har købt billet.
Der er kun 150 billetter til denne fantastiske aften, så vent ikke for længe med at købe dine billetter.

Vi sender en mail til alle deltagende med information omkring tidspunkt for spisning m.m. i ugen op til koncerten.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

KØB DINE BILLETTER HER