Kroen bugner af Påskelækkerier fra Skærtorsdag d. 18. april til 2. Påskedag mandag d. 22. april

Det er altid en fantastisk følelse, når de lyse tider kommer, og forårets delikatesser som stenbiderrogn, asparges og rabarber bliver en fast del af menukortet.

 

Frokostkortet byder som altid på kendte klassikere med priser fra kr. 85,- og derudover tilbyder vi også en komplet påskefrokost for hele familien.

Brasseriets Påskefrokost 2019

Kroens Påskesild med syltede salatløg
*
Varmrøget rundfisk med citronconfit
Aspargessalat med friterede capers
Kroens egen lufttørrede skinke "Iberico"-stil 29-11-2017
*
Påskelam med nye asparges og spätzle

Kr. 315,-
Serveres på fade på bordet. Skal bestilles til hele bordet.

Er der appetit til mere herefter, er der naturligvis mulighed for at tilkøbe ost, dessert og kaffe/te med petits fours.

***

Landmenuen i Påsken 
Serveres både til frokost og til aften 

Nye grønne asparges med røg-smør og vinaigrette

Brændt havtaske med spæde skud fra gårdene omkring kroen

Fjordlam i variation med hvide asparges og sennepsspätzle

Gruyère med sauce på kroens egen honning og trøffelolie     

Rabarber, rabarber, rabarber

2 retter kr. 299 - 3 retter kr. 378 - 4 retter kr. 425 - 5 retter kr. 465

 

Bordbestilling på tlf. 86932444 eller mail norsminde@norsminde-kro.dk