Poul Krebs på Norsminde Kro

Nu med ny dato, så vi kan få lov til at genneføre denne aften i godt selskab. 

Det er forfriskende, når Poul Krebs med en håndlund og underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.
Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer. 

Historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge, livets relationer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne.
Krebs er en af poprocks bedste iagttagere – en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.

Vi har her på kroen afholdt intimkoncerter siden 2004, vi var faktisk de første der startede med af forene et lille puplikum, god mad og en unik kunstner.
Der er lavet nogle regler der skal overholdes, og det gør vi i vores afvikling fra koncert til koncert, og efter hvordan reglerne er. Vi har altid leveret essensen, nemlig musik og god mad.
Det har vi også gjort under corona tiden, og det bliver vi ved med.

Vi informerer herom at vi tager bestik af regler og love kort før koncerten afvikles, og tager her en beslutning om aftenens forløb - I vil modtage en mail med informationer i tiden op til. 

948,- pr. person. 

Billetten indeholder koncert og 3 retters menu. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen. 

Billetten kan købes her