Søndag d. 23. juni fra kl. 18.00

Til Sankt Hans aften kreerer vi igen i år en ganske særlig menu. Sommertørken er udeblevet i år og derfor vil bålene kunne nydes flere steder langs fjorden, når mørket så småt falder på. Menuen bliver en hyldest til midsommer og alle de skønne, skønne råvarer, som naturen forkæler os med netop nu: jordbær, ærter, asparges, krydderurter fra den gamle Krohave og de fineste, nye rødder fra de lokale gårde omkring kroen.

 

Sankt Hans menu i Brasseriet

Rimmet lange, ærtecrème, sesam marinerede nye ærter,
fennikel og urter fra haven
 
Salat af grønne og hvide asparges med sennepsmayonnaise og mandler
toppet med fintrevet, saltet lammehjerte
 
Kalv med grillede, nye gulerødder, karamelliseret løgpuré, saltbagte løg og sauce på
reduceret gulerodsjuice med madagaskarpeber  
 
Gammel Knas-crème på ristet brioche hertil grønne
tomater og hyldeblomst
 
Nye, danske jordbær med marengs, jordbærsorbet
og Crème Chantilly
 
2 retter kr. 299 - 3 retter kr. 378 - 4 retter kr. 425 - 5 retter kr. 465
 
 
 
 
Bord bestilles på tlf. 86932444 eller pr. mail til norsminde@norsminde-kro.dk