Fastlagte smagninger 2020

 

Fastlagte smagninger i 2020.

Vi har fastlagte samgninger hele året. Bliv endnu bedre til at smage og kende forskel. Vi har sammensat en række smagninger på områder, vinhuse eller årstal, hvor du får muligheden for at lære hvad der gør en god vin.

 

Ribera del Duero årgang 2014
Vega Sicilia
Tasting from the ”Arcive”
Find den bedste Condrieu
Konge hvidvin fra Rueda
Cote Rotie Vertical

 


 

Konge hvidvin fra Rueda

12. juni 2020 kl. 13.30

Hvid Rueda er ofte forbundet med billige selskabsvine. Det er meget andet end det, og i fadlagret stand er det på højde med hvide bourgogner. Vi skal smage fadlagret Rueda, som er lavet på druen Verdello. Det er der mange, der har fået øjnene op for, og derfor er priserne også steget kraftigt på enkelte brands over få år.
Vi har skaffet 14 forskellige Rueda vine som ligger op af Belondrade Y Lurton, den er områdets stjerne og den mest kendte vin, som smager helt fantastisk. Vi har rigtig gode kontakter i området, der skaffer os de "hemmelige" flasker, som kræver insider-viden for at spotte, og flere af dem handles slet ikke i Danmark.

Der er 9 pladser, 14 vine og en let frokost efterfølgende.

Pris pr. pers 998,-

 


 

Côte Rotie La Rozier, Bonnefond- Vertikal.

20 august 2020 kl 17.00 


Vi varmer op med Condrieu efterfulgt af et par røde vine. Herefter tager vi fat på aftenens hovedperson. Vi smager 2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2014
I 70'erne fik vinene fra denne egn deres gennembrud. Siden er dette blevet kongen af Rhône-dalen, og det er enormt flotte vine, vi skal smage denne aften. Brødrene Bonnefond producerer tre forskellige vine i Côte Rotie, og laver små 100.000 flasker årligt. Marken "La Rozier" har vi fulgt nøje igennem en årrække, og derfor kan vi denne aften smage netop denne fantastiske vin fra 2006 og frem til 2012.

Har du lyst til en fantastisk oplevelse, hvor vi går på opdagelse i de ændringer, der sker, når vin ældes, så er dette lige noget for dig. Som altid vil originale egnsretter være en del af aftenen, og denne gang gælder det så naturligvis autentiske retter fra Rhône.

Pris pr. pers kr. 1.198,-

 


 

Vega Sicilia over 5 årtier

31. oktober 2020

(skriv for plads på næste hold).
Det blir ikke meget bedre. Det er ganske enkelt et af europas store vinhuse der kan smages i 10 årgange, denne lørdag frokost. Vi starter lige med at varme smagsløgnene op med et par spanske vine. Herefter går vi på vinoplevelser gennem 5 årtier, og med ældste flaske på 54 år er der bare store oplevelser at se frem til. Vi runder smagningen af med Ribera inspireret frokost i seperat lokale.

Vinene kommer fra vores spanske forbindelse, som har vinene fra en privat samler. Der er 10 personer til denne smagning, og alle vine er i stand A-B.

Pris pr. pers 3200,-

 


 

Tasting from the”Arcive”

5. november 2020 kl 13.30

Tasting from the Arcive er en event hvor vi smager på gammel vin. Man siger at når man drikker gammel vin, så er årgangen sjovere end vinen, og det er fordi vinen er for gammel. Mange tror at vin bliver bedre med årene, det er der også noget der gør, men langt fra alt. Vi skal smage vine fra vores gamle kælder. Vin der er moden, og vine der har ligget i super forhold i vores kontrollerede kælder. Vine der er fløjlsbløde og topper lige mens du drikker den. Vi smager 6-8 vin fra Europa bedste vin distrikter.

Pris pr pers 998,-

 


 

Find den bedste Condrieu

28. november 2020 kl. 11.00


Der er kun små 30 vinbønder der laver Condrieu, der er lavet på druen viogneir. Det er kraftige vine, der dels er lidt sødlige i nogle årgange og voluminøse i andre. Der er lidt Chardonnay over vinen.Det er dyrt, eksklusivt og meget godt. Nabo til Condrieu er Cote Rötie og ligeså eksklusivt det er indenfor rødvine er Condrieu det inden for hvidvin.
Der er en parade af topvinmagere i Condrieu og vi skal bla smage:

Gorge Vernay, Guigal, Stephan Ogier, Yves Culliron, Francois Villard, Andre Perret, Rene Rostang, Louis Chaze, Gangloff, og Bonnefond.

Pris pr pers kr 1498,-

 


 

Ribera del Duero årgang 2014

15. Januar 2021 kl 11.00

Ribera del Duero er et af vores favoritområder i Europa. Der er så meget vin, vi ikke kender her i Danmark, og det vil vi gerne gøre noget ved denne dag. 14 forskellige Reserva vine er blevet håndplukket, og bliver tildækket således man ikke aner hvilken vingård man smager fra. Finder man en PINGUS, når man ikke ved hvornår den er i glaset? Det er en stor smagning det er hamrende sjovt, og lærerigt.

Traditionen tro ”varmer vi op” med et par lette modeller, inden hovedsmagningen går i gang. Smagningen starter kl. 11.00 og afsluttes med en let frokost.

Pris kr 3.200,- pr.pers.

 

 
 
 

 

 

 

 

Stemninger


Se ledig tid og book bord