Julen 2017 Norsminde Kro

 

Brasseriets Eksklusive julemenu

21. november - 14. december

Juletorsk med lokale rødbeder, kirsebæressens og salte capers

Åben ravioli med braiseret julegris, varme krydderier og bitter chokolade

Juleand i variation, svampe og rødkål fra Peters Gartneri, trøffelsauce og henkogte, bagte blommer

Udvalgte oste fra nær og fjern

Lun chokolade-fondant med appelsinsalat & mandarinsorbet

2 retter 335,-
3 retter 368,-
4 retter 435,-
5 retter 468,-

 

Brasseriets Klassiske Julefrokost

22. november - 17. december 2017


Kroens hjemmelavede sild med kapers og karrysalat
*
Laks fra kroens egen rygeovn med salat af lokale æbler og peberrod
*
Paneret stegt letsaltet fisk med hjemmerørt remoulade
*
Vores egen sylte på mager landgris med sennep og hjemmesyltede rødbeder
*
Lun leverpostej med bacon og svampe
*
Hertil serveres julesalat med rødkål og tyttebær à part

Steg på klassisk facon, med æbler og rødkål
*
Moden Brie med sylted nødder (tilkøb 45,-)
*
Ris a la mande med kirsebærsauce

 Serveret på fade på hvert bord

Pris pr. person 348,-

 

Bestil dit bord i Brasseriet her

Er i flere end 20 personer er det muligt at reservere eget lokale, kontakt receptionen for at høre nærmere: 86932444
Begge menuer fås også ud af huset

Vi har naturligvis også åbent i vores gourmet restaurant. Læs mere her


 
 

Stemninger


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se ledig tid og book bord