6/10-2018 Caviar Aften - i nytænkt og godt selskab

1.398,00 kr

Lørdag d. 6/10 kl. 18.30


Der er mange gode ting, der per tradition går hånd i hånd. Det gælder også for caviar, der oftest akkompagneres af champagne eller vodka. Denne aften gør vi op med ”plejer” og derfor venter forude en aften med meget andet end netop lige det. Vor ven af huset Christian Tuxen kommer og fortæller om de forskellige typer af caviar. Tuxen har arbejdet med caviar i en menneskealder og ved, at man i stedet for at snakke sådan en middag ihjel, skal lade gæsterne smage på herlighederne. Så det er netop det, vi gør, denne aften.


Vi starter med udvalgte snacks både med og uden kaviar

Herefter serverer vi ved bordene:

Oscietra Classic 
og lokale æbler i saltkaramel med salturt og tørret kammusling
Y-Æ mousserende 2017 (Norsminde Kros egen mousserende vin)


Siberian og rødtunge hertil braiserede persillerødder i egen blanquette sauce
Pureza, Agricola Pepe Mendoza, Alicante, Spanien


Sevruga og det bedste fra grisen med trøffel, tapioka og tang
Pinot Noir RS 2012Neuweier, Baden, Tyskland


Caviar Pressé med lokale lam, artiskokker og rosa grape
Barbera Cescu 2012 Elio Filippino, Piemonte, Italien


Kaffe med petit fours slutter aftenen af

Se ledig tid og book bord