Kokkeskolen III - Tapas, tapas, tapas! 19. marts 2018

Kokkeskolen III - Tapas, tapas, tapas! 19. marts 2018
575,00 kr

Lagerstatus: På lager

Mandag d. 19. marts kl. 17.00 til ca. kl. 21.30


På tre aftener i løbet af årets første måneder er der nu en unik chance for at kigge vores dygtige kokke over skulderen og gå med dem i køkkenet til en omgang gedign og hyggelig kokkeskole. Mangler du inspiration til måltiderne i de kolde vintermåneder, og er du ved at gå tør for ideer med gulerødder allerede i oktober? Så vil disse aftener helt sikkert være noget lige for dig!


På Kokkeskole III er aftenens tema: Tapas, tapas og så lige lidt mere tapas.


Tapas er det klassiske spanske måltid, som vinder mere og mere frem i Danmark. ”El tapeo“ kaldes det, når man spiser tapas, og det er en af de mest hyggelige og uformelle måder, man kan samles i køkkenet og omkring bordet på. Denne aften tilbereder vi sammen en række forskellige tapas efter dagens spanske inspirationer og tilgangen af råvarer fra vores lokale leverandører. Et tapasarrangement kan byde alt lige fra fisk, skaldyr, fjerkræ, kød og naturligvis grøntsager, og vi glæder os til at tage jer med på en guidet tour i denne del af det spanske køkken.


Deltager man i alle 3 Kokkeskoler, modtager man den sidste aften en signeret udgave af vores egen kogebog Råt for usødet


 


Kr. 575,- 

Stemninger


Se ledig tid og book bord