Kokkeskolen II - Pasta! i lange baner 26. februar 2018

Kokkeskolen II - Pasta! i lange baner 26. februar 2018
575,00 kr

Lagerstatus: På lager

Mandag d. 26. februar kl. 17.00 til ca. kl. 21.30


På tre aftener i løbet af årets første måneder er der nu en unik chance for at kigge vores dygtige kokke over skulderen og gå med dem i køkkenet til en omgang gedign og hyggelig kokkeskole. Mangler du inspiration til måltiderne i de kolde vintermåneder, og er du ved at gå tør for ideer med gulerødder allerede i oktober? Så vil disse aftener helt sikkert være noget lige for dig!


På Kokkeskole II går vi i kødet på en af de helt store favoritter på danskernes middagsbord: Pasta!


Pasta kan være fantastisk, især når man kan lave det selv. Det kræver erfaring og fingerspitzengefühlat få mel, æg og salt til at blive til en gastronomisk oplevelse, men det garanterer vi for, at du mestrer, når vi er færdige med Kokkeskole II. Vi mødes og taler om ingredienserne, smager på vellykkede udgaver og vender, hvor i processen tingene kan gå galt. Vi taler om de forskellige former, og de mange muligheder, der er, inden vi går i køkkenet og eksperimenterer.


Kunne du én gang for alle ønske at mestre denne svære kunst, få masser af inspiration og se, hvad dine medkursister får ud af ydmyge råvarer, så er denne kokkeskole sagen. Kurset afsluttes naturligvis med et pasta-orgie og et glas passende vin.


Deltager man i alle 3 Kokkeskoler, modtager man den sidste aften en signeret udgave af vores egen kogebog Råt for usødet


Kr. 575,- 

Se ledig tid og book bord