Kokkeskolen I - Vinterens grøntsager 29. januar 2018

Kokkeskolen I - Vinterens grøntsager 29. januar 2018
575,00 kr

Lagerstatus: På lager

Mandag d. 29. januar kl. 17.00 til ca. kl. 21.30


På tre aftener i løbet af årets første måneder er der nu en unik chance for at kigge vores dygtige kokke over skulderen og gå med dem i køkkenet til en omgang gedign og hyggelig kokkeskole. Mangler du inspiration til måltiderne i de kolde vintermåneder, og er du ved at gå tør for ideer med gulerødder allerede i oktober? Så vil disse aftener helt sikkert være lige noget for dig!


På Kokkeskole I kigger vi nærmere på, hvor meget forskelligt man egentlig kan lave med de helt almindelige vintergrøntsager, der er tilgængelige i januar måned, og samtidig med ser vi også nærmere på, hvilke andre grøntsager der er fremme i denne tid. Vi lynsylter, laver saucer på saft, purésupper, grøntsagsterriner, raviolier og meget meget andet. Vi indpasser - naturligvis  også - samtidig nogle af kroens egne kødprodukter, således der kommer balance på tallerknerne.


Når vi er færdige i køkkenet serveres alle retter og et par forskellige vine på én stor buffet til fællesspisning, og deltagerne får naturligvis opskrifter med hjem på alle retter, der bliver serveret.


Deltager man i alle 3 Kokkeskoler, modtager man den sidste aften en signeret udgave af vores egen kogebog Råt for usødet

Stemninger


Se ledig tid og book bord