Konfirmation

Foråret er konfirmationstid, og vi glæder os hvert år til, at huset fyldes af de mange glade konfirmander og alle deres gæster. 

Til inspiration kan I i det følgende se konfirmationsmenuen 2017. Menuen er består af mere klassiske retter end vores andre menuer, da vi ved, at det ofte er noget som både konfirmander og gæster i alle aldre sætter pris på.

Konfirmationsmenu 2017

FORRETTER
Sø-kogte rejer på ristet brioche, med klassisk cocktail-dressing, sprøde agurker og dild

Tapas
Vi serverer forskellige udvalgte specialiteter, som enten kan serveres portionsvis eller på bordet som deleretter på fade:
- Salat af nye asparges med vinaigrette
- Luftig Coca med lufttørret skinke og tomat
- Terrin af forårsfisk med urter
- Koldrøget laks med citron creme
- Fransk unghane, med sæsonens grønt og sennepsurter
Tillæg kr. 25,- pr pers ved deleretter.

"Tartelet 2017" (med fjerkræ)

HOVEDRETTER
Saftigt fransk hanebryst stegt med krydderurter, serveret med confiteret lår i sprød tærte og sky med citronskal

Oksemørbrad i sprød butterdej med kalveglace med let stuvet spinat og svampe i tærte. Puré af rodfrugter og estragon (Tillæg på kr. 35,- pr. pers.)

Variation af kalv med rosastegt inderlår, miniature osso bucco og forårets friske grøntsager, samt kalve Jus med rosmarin og langtidsbagte tomater

Kødet til hovedretterne bydes 2. gang fra fad. Kartofler og sauce kommer à part.

DESSERTER
Marcel chokoladekage vaniljeis, eksotiske nuancer og sprød marengs

Årets første rabarber i forskellige udgaver, med sorbet, crème Chantilly og sprøde flager

3 retter à kr. 398,-

For voksenmenu til børn under 12 år betales halv pris, og ønskes en mere børnevenlig menu til de små børn, er der naturligvis også mulighed for det.

 
 
 
 
  • Forspørgsel på konfirmation

  • Se de smukke lokaler

 

Stemninger


 

Se ledig tid og book bord