Konfirmation
Foråret er konfirmationstid, og vi glæder os hvert år til, at huset fyldes af de mange glade konfirmander og alle deres gæster.
Til inspiration kan I i det følgende se konfirmationsmenuen 2023. Menuen består af mere klassiske retter end vores andre menuer, da vi ved, at det ofte er noget som både konfirmander og gæster i alle aldre sætter pris på.
Mangler I hjælp og inspiration til blomsterne på bordene, er det oplagt at kontakte Violen i Odder.
I 2023 byder konfirmationsmenuen på følgende lækkerier.
Konfirmationsmenu 2023
Forretter
Sæsonens torskefisk, lagt i pres med friske urter. Hertil marinerede agurker, persille-emulsion, og spæde salater
Tyndskåret carpaccio af okse-ribeye, serveret med spæde salater, trøffelmayonnaise og modnet parmesan
Vol au vent med fransk unghane, nye asparges og cremet svampesauce (tillæg kr. 35,- pr. person)
Tapas tallerkenen med 4 specialiteter, terrin af tempereret rundfisk, presset unghane med mandler, aspargessalat med capers & kroens tørret skinke med havgus (tillæg kr. 38,- pr. person)
Vil du have tapas som buffet på bordet, er dette også muligt (yderligere tillæg kr. 38,- pr. person)
Hovedretter
Rosastegt tyksteg af dansk kalv, serveret med sæsonens grønt og sprød Poljarski. Hertil Sauce Madeira
Bryst af fransk unghane, serveret med ratatouille af spæde grøntsager, hertil tomatiseret sauce Blanquette
Rosastegt oksemørbrad, serveret med dampet grønt fra markerne omkring os, anrettet med friskrørt bearnaise og sauce Robert (tillæg kr. 55,- pr person)
Hovedretten serveres med kartofler à part. Kødet bydes 2. gang på fad
Desserter
Danske rabarber i variation, hertil vaniljecreme og hvid chokolade
Chokoladeskal serveret med kraftig chokolademousse, hertil havtornssorbet og cremet karamel
3 retter à kr. 438,- pr. person.
For voksenmenu til børn under 12 år betales halv pris, og ønskes en mere børnevenlig menu til de små børn, er der naturligvis også mulighed for det.





