Ledige stillinger

 

Ledige stillinger

 

Norsminde Kro søger kok til vores ambitiøse kokketeam

 

Med forårets og sommerens komme følger stor travlhed på Norsminde Kro, og derfor søger vi en dygtig kok med ambitioner, faglig stolthed og erfaring til vores ambitiøse kokketeam. Er du personen, der vil være med til noget stort, så har vi stillingen, der matcher.

Vi forventer, at du er udlært kok, en dygtig håndværker og en holdspiller, der formår at holde hovedet koldt og ikke går på kompromis med kvaliteten, selv om der er travlt.

Vi tilbyder en travl og alsidig hverdag i et hus med mange ”forretninger” samlet under samme tag. Brasseriet med sine frokostklassikere og det rustikke brasseriekort, de mange à la carte gæster og gæster på ophold. Restauranten i Vinkælderen til 6 retters gastronomisk fordybelse. Selskaber for 20-200 gæster i alle aldre. Kurser og konferencer i hverdagen, som ud over almindelig forplejning også med jævne mellemrum gæster køkkenet til de meget populære kokkekurser.

Køkkenholdet består af 3 faglærte kokke og 5 elever, og vi ser frem til at byde en ildsjæl velkommen i vores team. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Løn er efter kvalifikationer, og startdato efter aftale.

I tilfælde af spørgsmål kan du kontakte vores køkkenchef Mads Stokholm på tlf. 30 48 56 85. Ansøgning sendes til norsminde@norsminde-kro.dk att. Mads Stokholm.

 

 

Se ledig tid og book bord