Menukort Brasseri

Fra 1. september er Brasseriet lukket om mandagen, og om søndagen har vi åbent for frokostserverering kl. 12.00-15.30. Tirsdag - lørdag har vi aftenservering fra 18.00-21.00
Brasseriet holder åbent alle ugens dage fra 1. juni til 31. august: Frokostservering kl. 12.00 - 15.30, Aftenservering fra kl. 18.00 - 21.30

 

AFTEN I BRASSERIET

Kroens klassikere

Forretter
Franske østers i forskellige nuancer (4 stk.)  120,-
15 gram kaviar med lun ”coca” og citroncreme 245,-
Kroens salat med sortiment fra have, mark og syltehylde 110,-
Stegt foie gras med løg, brioche og gastrik Lille/stor 110,-/175,-

Hovedretter
Helstegt rødspætte med kartoffelkompot, tyttebær og smørsauce 245,-
Rørt oksetatar med pommes frites og salat 195,-
Steak Bearnaise med pommes frites og salat 298,-

Ost & Dessert
Udvalg af oste Lille/stor 100,-/125,-
Gateau Marcel med frisk sorbet & vaniljeis 100,-
Crème brûlée 100,-

 

Sæson retter

Rogn & crepe, rygeost & saltet agurk kr. 115,-

Oksecarpaccio, ”Sauce verte”, små urter og blå kartofler kr. 120,-

Letrøget vesterhavsfisk, mormor-dressing, ponzu & salater kr. 98,-

Hvide asparges med hollandaise, fransk bacon i ristet rasp kr. 120,-


Hovedret:
Glaseret dansk gris med sommergrønt, trompethatte & blanquette sauce kr. 250,-


Dagens fisk med røget smørsauce, ærter franchise & nye kartofler kr. 248,-


Udvalgte oste - 4 stk. kr. 99,-

Jordbær: Inspiration fra sol og sommer i Danmark kr. 100,-

 

Sæsonmenuen

Rogn & crepe, rygeost & saltet agurk 

Vin: 2014 Pinot blanc domaine Kientzler, Alsace kr. 99,- pr. glas

Letrøget vesterhavsfisk, mormor-dressing, ponzu & salater 

Vin: 2014 AD Gaude blanco, Casa Cecilia Alicante kr. 99,- pr. glas

Hvide asparges med hollandaise, fransk bacon i ristet rasp 

Vin: 2015 Le Bastide, Chateau d'Azur, Bandol kr. 99,- pr. glas

 

Hovedret: Glaseret dansk gris med sommergrønt, trompethatte & blanquette sauce

Vin: 2013 Les Chemins, La Baronne, Corbiers kr. 110,- pr. glas

 

Jordbær: Inspiration fra sol og sommer i Danmark

Vin: Muscat, Senor de Broches, Malaga kr. 99,- pr. glas


3 retter 368,- 3 gl. 299,-       4 retter 435,- 4 gl. 398,-            5 retter 468,- 5 gl. 448,-


FROKOST I BRASSERIET

Den lille sildestarter med klassik garniture 68,-
Andersens sildeplatte 108,-
Kroens hønsesalat, champignon og sprødt hønseskind 98,-
Stor rejemad med søkogte rejer, cocktaildressing og små salater 150,-
- Mulighed for tilkøb af kaviar til rejemaden mod tillæg à kr. 160,-

Kroens Frokostklassikere
Stegt fiskefilet – med hjemmelavet remoulade og citron Lille/stor 115,-/158,-
Kroens salat med sortiment fra have, mark og syltehylde 98,-
Rørt oksetatar med pommes frites og salat 175,-
Pariserbøf 155-
Udvalg af oste Lille/stor 100 /125
Gateau Marcel med frisk sorbet & vaniljeis 100,-
Crème brûlée 100,-

Business-lunch (mandag til fredag)
Menu af årstidens råvarer. 2 eller 3 retter 215,-/265,-
(Sig blot til, hvis I har I travlt. 2 retter kan serveres på 45 min)

 

 

Bordbestilling på tlf. 8693 2444 eller Klik her

 


 

  • Reservér bord

  • Menukort

  • Vinkort

Se ledig tid og book bord