Menukort Brasseri

Brasseriet holder åbent alle ugens dage fra 1. juni til 31. august: Frokostservering kl. 12.00 - 15.30, Aftenservering fra kl. 18.00 - 21.30. 
Fra 1. september er Brasseriet lukket om mandagen, og om søndagen har vi åbent for frokostserverering kl. 12.00-15.30. Tirsdag - lørdag har vi aftenservering fra 18.00-21.00

FROKOST I BRASSERIET

Den lille sildestarter med klassisk garniture 68,-
Andersens sildeplatte 108,-
Kroens hønsesalat, champignon og sprødt hønseskind 98,-
Stor rejemad med søkogte rejer, cocktaildressing og små salater 150,-
- Mulighed for tilkøb af kaviar til rejemaden mod tillæg à kr. 160,-

Kroens Frokostklassikere
Stegt fiskefilet – med hjemmelavet remoulade og citron Lille/stor 115,-/158,-
Rørt oksetatar med pommes frites og salat 175,-
Pariserbøf 155,-
Udvalg af oste Lille/stor 100 ,-/125,-
Gateau Marcel med frisk sorbet & vaniljeis 100,-
Crème brûlée 100,-

Business-lunch (mandag til fredag)
Menu af årstidens råvarer. 2 eller 3 retter 215,-/265,-
(Sig blot til, hvis I har I travlt. 2 retter kan serveres på 45 min)

 

AFTEN I BRASSERIET

Forretter
Østers naturel, minimum 4 stk. 120,-
Muslinger fra Århusbugten med urter og fløde - lille 100,-/stor 168,-
Kroens "andesylte" med ketchup af strandhyben og syltede rabarber 100,-
To slags torsk i pres med lokale grønne tomater 100,-
Lokale rødbeder, ost fra Sondrup og tørre bær 95,-
Oksetatar, Dijonnaise, sort peber og bronzefennikel - lille 115,-/stor 238,-

Hovedretter
Stegt rødspætte med store capers 250,-
Dagens fisk med ”sprødt skind”, choucroute og beurre blanc 288,-
Dansk gris med frikassé af sæsonens grønt 250,-
Beuf, bearnaise, fritter og salat 315,-
Tilkøb af fritter til alle retter 40,-

Desserter
Udvalg af oste 4-6 slags - lille 100,-/stor 125,-
Karamelrand med iscreme og fløde 100,-
Min mors "æblekage" 100,-

Ud fra retterne på aftenkortet sammensætter køkkenchefen hver dag Landmenuen på Norsminde Kro.
Landmenuen serveres både til frokost og til aften

             3 retter 368,-                 Vin 299,-                  

             4 retter 435,-                 Vin 398,-                

             5 retter 468,-                 Vin 448,-                  

 

Spændende vine fra Kælderen
Hvidvin - 2014, Pouilly Fuissé, Roure de Poulin, Bourgogne, Frankrig 525,-
Rødvin - 2005, Barolo ”Bussia”, Silvano Bolmida, Piemonte, Italien 695,-

 

Bordbestilling på tlf. 8693 2444 eller Klik her

  

Se ledig tid og book bord