Menukort Brasseri

Brasseriet holder åbent alle ugens dage fra 1. juni til 31. august: Frokostservering kl. 12.00 - 15.30, Aftenservering fra kl. 18.00 - 21.30. 
Fra 1. september er Brasseriet lukket om mandagen, og om søndagen har vi åbent for frokostserverering kl. 12.00-15.30. Tirsdag - lørdag har vi aftenservering fra 18.00-21.00

AFTEN I BRASSERIET

Kroens klassikere

Forretter
Franske østers med grillet citron og vinaigrette (4 stk.)  120,-
15 gram kaviar med lun blinis og citroncreme 245,-
Stegt foie gras med jordbær og balsamico Lille/stor 110,-/175,-

Hovedretter
Dagens fisk med nye kartofler, Hollandaise og urter fra haven 278,-
Rørt oksetatar med pommes frites og salat 238,-
Steak Bearnaise med pommes frites og salat 315,-

Ost & Dessert
Udvalg af oste Lille/stor 100,-/125,-
Gateau Marcel med frisk sorbet & vaniljeis 100,-
Crème brûlée 100,-

Sæson retter

Nye kartofler med løvstikke, røget Hollandaise og silderogn kr. 115,-
Oksetatar, Dijonnaise, sort peber og bronzefennikel kr. 115,-
Råmarineret vesterhavsfisk, orientalsk creme og urter fra haven kr. 98,-
Hjertesalat med rimmet kammusling, Teriyaki og rygeost med østersolie kr. 120,-
Blåmuslinger, persille, toast og karse kr. 110,-
(Hovedret) Sprængt kalv i frikassé med sommergrønt og nye kartofler kr. 250,-
Danske bær med brun farin og iscreme kr. 100,-

Køkkenchefen sammensætter dagens sæsonlivretter til en menu
3 retter 368,-                4 retter 435,-                5 retter 468,-

Hertil er der mulighed for at vælge en vinmenu
3 gl. 299,-                    4 gl. 398,-                      5 gl. 448,-

Sæsonens fisk 
Helstegt rødspætte med nye kartofler, grillet citron og brunet smør kr. 248,-

 
FROKOST I BRASSERIET

Den lille sildestarter med klassik garniture 68,-
Andersens sildeplatte 108,-
Kroens hønsesalat, champignon og sprødt hønseskind 98,-
Stor rejemad med søkogte rejer, cocktaildressing og små salater 150,-
- Mulighed for tilkøb af kaviar til rejemaden mod tillæg à kr. 160,-

Kroens Frokostklassikere
Stegt fiskefilet – med hjemmelavet remoulade og citron Lille/stor 115,-/158,-
Kroens salat med sortiment fra have, mark og syltehylde 98,-
Rørt oksetatar med pommes frites og salat 175,-
Pariserbøf 155-
Udvalg af oste Lille/stor 100 /125
Gateau Marcel med frisk sorbet & vaniljeis 100,-
Crème brûlée 100,-

Business-lunch (mandag til fredag)
Menu af årstidens råvarer. 2 eller 3 retter 215,-/265,-
(Sig blot til, hvis I har I travlt. 2 retter kan serveres på 45 min)

 

 

Bordbestilling på tlf. 8693 2444 eller Klik her

  

  • Reservér bord

  • Menukort

  • Vinkort

Stemninger


Se ledig tid og book bord