Velkommen til 

Restaurant Près

En gang i mellem er det sket, at gæster har forvekslet Restauranten med Brasseriet, og vi har derfor længe gerne villet give Restauranten et mere distinkt navn, der matcher det gastronomiske ambitionsniveau. Nu hvor vi til  1. september står over for genåbningen efter sommerferien, er vi så klar til offentliggørelsen af Restaurantens nye navn. Der kom mange rigtig gode forslag, men ét forslag skilte sig ud, og efter grundige overvejelser kan vi hermed afsløre, at restaurantens nye navn er:
 

 
Près er fransk, udtales [præ] og betyder ’tæt’, og vi synes, det passer rigtig godt til den oplevelse, vi leverer. Råvarerne er produceret lokalt og helt ’tæt’ på kroen. Selve maden går ’tæt’ på kokkene og er ikke mainstream, og endelig kommer det franske islæt ind i den inspiration, som vi henter i den franske mad-stil.

En aften i Restaurant Près vil være fyldt med overraskelser, velsmag og spændende kompositioner tilberedt med fantasi og kreativitet, uden vi fra viger de klassiske principper. Et højt serviceniveau og et stort udvalg af vine fra vores store vinkælder gør, at det bliver en uforglemmelig oplevelse at besøge Restaurant Près siddende i vores vinkælder blandt levende lys og tusindvis af vinflasker i en unik, intim atmosfære.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig aften.

Søren Pedersen
Norsminde Kro 

 

  • Reservér bord

  • Menukort

  • Vinkort

Stemninger


Se ledig tid og book bord