Deltag i Konkurrencen

Nyt navn til Restauranten 

Norsminde Kro har både et Brasserie og en Gourmetrestaurant.

Der er stor forskel på de to og på de oplevelser, man får som gæst. Gourmetrestaurant er en helaftensoplevelse med en spændende menu baseret på lokale råvarer og med en tilhørende vinoplevelse af meget høj kvalitet. Som gæst nydes oplevelsen i små, intime rum indrettet til en private dining oplevelse ud over det sædvanlige. Igennem årene har Restauranten har stribevis af stjerner i anmeldelser fra både ind- og udland og i mange forskellige medier. Siden åbningen i 2007 har Restauranten naturligvis også toppet listerne i Den Danske Spiseguide.

Nogle gæster forveksler desværre de to steder eller er ganske enkelt ikke klar over, at kroen råder over hele to spise-oplevelser, og en gang i mellem sker det derfor, at der reserveres bord i Brasseriet i forventning om, at det, der venter forude, er den eksklusive, gastronomiske helhedsoplevelse fra Restauranten i Vinkælderen. Selvom man spiser godt i Brasseriet – ”knaldhamrende godt” som den sidste anmelder skrev - så kan det ikke undgås, at man bliver skuffet, hvis man har sat forventningerne op efter niveauet og oplevelsen i Restauranten i Vinkælderen.

Vi har derfor længe gerne villet give Restauranten i Vinkælderen et mere distinkt navn, der matcher det gastronomiske ambitionsniveau, men det er ikke rigtig lykkedes os endnu at finde det helt rigtige, og derfor beder vi nu jer om hjælp. Har du det rette navn til vores restaurant, kan du sende dit forslag til norsminde@norsminde-kro.dk  mærket ”Navn til Restauranten” inden 15. august 2018. Som tak for hjælpen sætter vi et gavekort på et Gourmetophold på højkant til vinderen.

Restauranten i Vinkælderen er gået på sommerferie og åbner igen i starten af september. I løbet af sommeren indhentes inspiration i både ind- og udland, og vi glæder os til at præsentere jer for alt det bedste fra vores gastronomiske rejse i sommerlandet.

På gensyn til september

Søren Pedersen
Norsminde Kro

 

 

En aften i Restauranten er fyldt med overraskelser, velsmag og spændende kompositioner tilberedt med fantasi og kreativitet i vort køkken, uden vi fra viger vore klassiske principper.

"En aften ud over det sædvanlige"

"Et gastronomisk røverkøb"

"Århus mest oversete restaurant"

Er nogle af de ord, der er blevet brugt den seneste tid af landets korps af madanmeldere. Høj service og et kæmpe udvalg af vine fra vores store vinkælder gør, at det bliver en uforglemmelig oplevelse at besøge Restauranten. Lokalerne, hvor maden serveres i, er helt igennem unikke og dybt charmerende. Som gæst sidder man nemlig direkte i vores vinkælder blandt levende lys og tusindvis af vinflasker.

Der er små, hyggelige rum med en intim atmosfære, kompetent og imødekommende personale og masser af oplevelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig aften.

 

 

  • Reservér bord

  • Menukort

  • Vinkort

Se ledig tid og book bord