Torsdagsophold med middag i Restaurant Près

 Oplev Restaurant Près & Norsminde Kro folde sig ud Près er fransk og betyder ’tæt’, og vi synes, det passer rigtig godt til den oplevelse, vi leverer. Råvarerne er produceret lokalt og helt ’tæt’ på kroen. Selve maden går ’tæt’ på kokkene og er ikke mainstream, og endelig kommer det franske islæt ind i den inspiration, som vi henter i den franske mad-stil.

En aften i Restaurant Près vil være fyldt med overraskelser, velsmag og spændende kompositioner tilberedt med fantasi og kreativitet, uden vi fra viger de klassiske principper. Et højt serviceniveau og et stort udvalg af vine fra vores store vinkælder gør, at det bliver en uforglemmelig oplevelse at besøge Restaurant Près siddende i vores vinkælder blandt levende lys og tusindvis af vinflasker i en unik, intim atmosfære.

Hver torsdag i løbet af efteråret åbner vi for en unik mulighed for selvforkælelse med et helt særligt tilbud

Torsdagsophold med middag i Près

Check in fra kl. 15.00
Afternoon drink 16.30

Gennemført aftenoplevelse
Snacks
5 retters menu
Kaffe/te med sødt
Overnatning i skønne omgivelser
Morgenbuffet
Check out senest kl. 10.00

KUN 1.298,- pr. pers.
(Gælder i perioden 20/9-26/10)

Tillæg for enkeltværelse: 300,- kr. pr. person pr. nat

Mulighed for tilkøb af vinmenu til gourmetmiddagen

 

Bliv en ekstra nat kr. 350 pr. pers./pr. nat

 

Nogle torsdage er naturligvis mere populære end andre, så bestil jeres ophold allerede i dag. Send os en mail på norsminde@norsminde-kro.dk eller ring til os på tlf. 86932444,og lad os finde en dato for jeres ophold. Vi glæder os til at høre fra jer. 

 
 

 

Se ledig tid og book bord