Individuelle smagninger eller som gruppe

 

Vinsmagning på Norsminde Kro

Vælg en tema smagning der passer dig. (for 1 person og op ad)

Vi har en række smagninger med team eller med en sjov vinkel. De egner sig bedst til at genneføre som en gruppe. Søger du enkelt undervisning, giv os besked, så skræddersyer vi et kursus for dig. Vælg imellem følgende temaer.

 

"Blind tasting" - øvelse gør mester

Hvem laver sovsen? Hvem finder vinen?

FOOD & WINE paring

Champagne og mousserende viner

Kend de klassiske vine

"Old World vs. New World"

 


 

"Blind tasting" - øvelse gør mester (efter aftale)

 Alle drømmer om at kunne løfte glasset, dufte til vinen, holde glasset op mod lyset, og fortælle hvilken vin og hvilken årgang der er i glasset. DET ER EN FANTASTISK følelse når man ”finder nålen i høstakke” Det kræver øvelse, rigtig meget end. Har man de rigtige teknikker og bruger man det rigtigt kan man blivdygtig på kort tid. Vi tester dig, og giver dig masser af værktøjer med hjem så du på kort tid kender smag, duft og karakteristika på bases vine. Varighed 2,5 time.


Eneundervisning kr. 1.998,-, 2-9 pers. kr. 5998,-, 10-18 pers. kr. 11.998,-

 


 

Hvem laver sovsen? Hvem finder vinen der til ?

Det lyder nemt og som en luksus. Du kan blive aftenens helt, MEN du kan også vælge noget helt skævt. Det kan vi hjælpe dig med at rette op på. Vi klæder deig på til at kunne finde en god løsning næsten alle vinhandlere har. Vi lærer dig lidt om ikke alle tilbud er så gode som de lyder, og lærer dig hvvordan det med at finde vin til de søde gæster kommer, nødvendigvis ikke behøvs at blive valgt en halv time før.. Det bliver sjovt, og det tager 2 timer.

Pris pr. pers. kr. 198,-. (eller min kr. 1.998,-)

 


 

FOOD & WINE parring.

Er du god i et køkken?, man behøves ikke være god til at lave mad for at finde den rette sammensætning med vin. Kurset  går i alt sin enkelthed ud på at lære kunsten at  serverer den rette vin til maden. Det kræver erfaring, vilje og kunnen. Det er måske også lidt sjovere end at stå og koge og braiserer hele dagen. Men her bliver du god til det, og lærer hvad der går sammen, og hvad der ikke er så heldigt.

Mad & vin er mega svært, men langt fra umulig.

Eneundervisning kr. 1998,-, 2-9 pers. kr. 5998,-, 10-18 pers. kr. 11.998,-

 


 

Kend de klassiske vine

Der er vine, der betragtes som verdens klassiske vine, og som mange vinproducenter over hele verden har brugt som benchmarks.  Såsom en klassisk sydrhone-blanding af Syrah Grenache og Mourvedre (MSG) eller en Bordeaux-blanding af Cabernet Sauvignon og Merlot.  Dette er en dejlig smagning at lære om eller få viden om klassiske druer og vin.

Pris pr pers 195,- (eller min. kr 1.950,- )

 


 

 'Old World vs. New World' 

Her ser vi på en række druesorter og smager, hvad begge sider af halvkuglen har at byde på.  Der er ofte debat om, hvilken side der er bedre, uanset om det er den gamle verden som Frankrig og Spanien eller den nye verdens tilbud fra New Zealand og Australien.  Folk har ofte forestillede ideer om, hvad de kan lide, men hvorfor lader du ikke dine smagsløg afgøre det!

Pris pr pers 195,- (eller min. kr 1.950,- ) 

 


 

Champagne og mousserende viner

 Nipper til bobler - hvad en himmelsk måde at tilbringe et par timer!  Smag dig gennem de forskellige stilarter med mousserende vin, og hvordan den er lavet.  Se om du kan se forskellen mellem Champagne og den prisvindende engelske mousserende?  Dette ville være en god mulighed for at smage vintage Champagne fra nogle af vore egne huse.

Pris pr. Pers 375,- (eller min. kr 1.950,- )

 

 

 

Stemninger


Se ledig tid og book bord