The Wine Party 2017 - Toscana 3/11

The Wine Party 2017 - Toscana 3/11
1.200,00 kr

Lagerstatus: På lager

The Wine Party - Toscana


Fredag den 3. november 2017 kl. 18.30


The Wine Party er en efterhånden blevet en fast del af vores efterårsrepertoire. Aftenerne afvikles uafhængigt af hinanden i løbet af årets mørke efterårs- og vintermåneder.


Aftenerne går i sin enkelthed ud på at smage vin, der er unik, sjælden eller gammel, og som man oftest ikke selv "plukker" på vinkortet. Vores egen import og store udvalg i vinkælderen giver os mulighed for at afholde disse arrangementer, hvor man kan deltage alene, som par eller sammen med kolleger, venner eller jeres private vinklub.


Vinen er i centrum, og I kan se frem til en hyggelig aften, hvor vi sammen smager de forskellige vine, mens vi også nyder mad inspireret af området, vi smager fra.


Toscana


Toscana er mange ting. Et yndet feriested for mange danskere. Fantastisk, lækker rødvin. Toscana er Chianti, Toscana er Brunello de Montalino. Toscana er Bolgheri og Montepulciano. Vi skal smage det hele og samtidig serverer vi anti pasti, primo og secundo og ike mindst "Steak Fiorentina". Det bliver høj klasse. Masser af mad og 8-9 vine.


Arrangementet gennemføres ved minimum 8 deltagere


 

Se ledig tid og book bord