Bliv Slotsejer & Vinbonde
tirsdag, 31/12-2024

Bliv Slotsejer & Vinbonde

Du får her en helt unik mulighed for at blive vinbonde og samtidig slotsejer.

Søren Pedersen fra Norsminde Kro og Wine Advisor sidder i bestyrelsen i det tyske vinslot, Schloss Neuweier. Vi kan derfor give dig en unik mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor man sammen køber sig ind som ejer af slottet.

Skynd dig, der er KUN 80 andele til salg.

FOR TILMELDING ELLER MERE INFORMATION KONTAKT WINEADVISOR PÅ MAIL: sp@wineadvisor.dk

Det kan blive din virkelighed!

Schloss Neuweier er en af de mest fremadstormende vinmagere i Baden-Baden, og er én af kun 200 tyske vinerier, der er tildelt VDP.

Prisen er 1.300 euro.

Prisen er for ejerskab i ét år fra den dag du tilmelder dig.

Betalingen sker direkte til Schloss Neuweier.

Som medejer får du

Mulighed for at deltage i vinhøsten.

3-4 info mails årligt om høst og livets gang på vineriet.

Andel i en 1. lage marken “Schlossberg”, hvor dine stokke har navn.

24 flasker Riesling Schlossberg “Der Däne” med speciel etiket nummeret og med navn.
12 flasker af Neuweiers øvrige vine i sortimentent.

Alle Neuweiers vine til “medejer priser i Danmark – 20%”

Deltagelse i årlig præsentation af “den nye årgang” præsenteret af Robert Schätzle i Danmark. (Årlig smagning hvor men kan mod symbolsk beløb kan tage gæster med).

Råderet over 2 sammenhængende overnatninger* i moderne og nyindsatte lejligheder på Schloss Neuweier, som er hjertet, på det 4-stjernede hotel.
*overnatningerne kan ikke benyttes fra lørdag til søndag

Specielle priser på øvrige hotel overnatninger.

Vinsmagning og rundvisning på Neuweier.

Pris normal 1.300,- euro
Prisen er for ejerskab i ét år – med start d. juni 2023

Mange afholder sig fra en sådan investering, da man ikke har det rette know how, ser ulemper i vedligehold/ombygning, og endelig egen arbejdsindsats.

Her er der taget hånd om bekymringerne, så det er ren win-win. 

Baggrunden for idéen

Søren Pedersen som ejer og driver Norsminde Kro, sidder i bestyrelsen for det Tyske vinslot Schloss Neuweier, som ligger i Baden-Baden.
Søren fortæller selv, hvordan han utallige gange har drømt om at involverer sig i vin drift, blive en del af et fællesskab som har samme interesse, og sidst men ikke mindst om at have en fast base og et tilhørsforhold i udlandet, og helst med den sjæl og charme han selv oplevede i sin ungdom da han arbejdede i Alsace.

Det var familien Schätzle som fik idéen om lave en vinmark, hvor man kunne købe en del af den, samt deltage i plukning og produktionen af vinene. En koncept med masser af synergi og mening, for dem som går op i vin.

Livet på slottet

Det sydtyske vinslot Schloss Neuweier, er dateret tilbage til 1600-tallet. I dag fungerer slottet som hjertet på matriklen og fysisk huser slottet 2 restaurant, hvoraf den ene er i Michelin guiden.

Derudover er der bar og mødelokaler. De to øverste etager danner rammen om 2 renoverede tårne lejligheder med et par værelser. Desuden er der en privat penthouse lejlighed, med jagtstue og bibliotek (denne kan lejes seperat. Kontakt Schloss Neuweier direkte ved interesse).

Omkring i de gamle, men nyrenoverede, længer drives det 4-stjernede hotel med 26 værelser. Samtidig har Weingut Neuweier kontorer og smagslokaler og en del af produktionen i samme lokaler. Neuweiers vinmarker ligger omkring bygningerne, som er opført i et gammelt og hyggeligt bindingsværk, som er renoveret fra 2009-2012.

Griber du muligheden her, bliver du medejer af et vinslot, men uden alle de sure forpligtelser. Du får del i egen vinmark, mulighed for overnatning i en lækker og nyrenoveret lejlighed fra 1600-tallet med masser af luksus, hvor der intet mindre befinder sig en michelin-restaurant i underetagen.

Fremtiden er lys

Schätzle har langsomt skruet op på hver eneste cuvée, og udbygger hvert år sit renommé. Baden og tysk vin har gennem længere tid og for længst overhalet Riesling fra Alsace.

Baden er derudover unik for produktionen af Pinot Noir, og siden 2015 har Schätzle virkelig løst mysteriet om, hvordan man laver tyske røde vine, der minder om dem fra Bourgogne.

Afstand i bil fra:

  • Aarhus 999 km
  • Alsace 95 km
  • Beaune 376 km
  • Rheingau 180 km

LÆS MERE OM BADEN-BADEN HER

Afstand i bil fra lufthavne:

  • Frankfurt 169 km
  • Basel 159 km
  • Strasbourg 66 km