Brasseriet

Om brasseriet

På Norsminde Kro sætter vi pris på den gode stemning i historiske rammer, mens vi serverer god mad og dertilhørende vine. Vi har to restauranter, hvoraf den ene er Brasseriet. Køkkenet i Brasseriet er inspireret af det franske landkøkken dog med en dansk twist.
Vores passionerede kokke brænder for det gode håndværk. Sammen med engagerede tjenere sørger vi for, at I får en god oplevelse i smukke omgivelser med skøn udsigt og ikke mindst god mad og drikke.

Hos Norsminde Kro sætter vi en ære i, at der ikke er langt fra råvarerne på producenternes jord og til serveringen på Brasseriets borde. Men en frokost eller middag i Brasseriet byder på mere end blot mad og drikke. Vi lægger vægt på en uformel atmosfære, hvor der er plads til alle, der kommer med godt humør. Med den hyggelige indretning og flotte udsigt er Norsminde Kro det perfekte samlingspunkt til frokost og hyggelige stunder.

Åbningstider

Mandag – Søndag:
Frokost: Lukket
Aften: 18.00 – 21.00

I ydersæsonen har vi ændrede åbningstider.

Godt at vide
  • Ved selskaber på 8 personer eller derover beder vi om menuen på forhånd.
  • Selskaber på 20 personer eller derover kan vi tilbyde eget lokale uden lokaleleje.
  • Vi frabeder os sang og taler i Brasseriet.
  • Der er adgang med kørestol fra kroens gamle indgang.
  • Afbestilling af jeres bord, skal ske så hurtigt som muligt og gerne senest 24 timer før.
  • Vi tilbyder børnemenu ved forespørgsel.
  • Vi forsøger altid, at imødekomme spisevaner og allergier.
Fra jord til bord

Vi sætter en ære i, at der hos os ikke er langt fra råvarernes tilblivning på producenternes jord og til serveringen af disse på Brasseriets borde. Det gør, at der med kort varsel kan ske ændringer i menuen. Det kan ske, hvis f.eks. vejret forkorter eller forskyder den periode råvarerne er i sæson. Det håber vi, at I har forståelse for, og vi ser frem til at servere årstidens råvarer lige der, hvor de er allerbedst.

Menukortet byder på en række skønne à la carte retter både til frokost og aften. Konditorkager og kaffe frister om eftermiddagen, og dagen igennem er der naturligvis også altid mulighed for at lægge vejen forbi til kølig øl og vin med lidt lækre snacks. Desuden byder menukortet også på kroens Landmenu, der primært er lavet på lokale råvarer i skøn kombination med franske lækkerier hentet hjem fra Paris.