gourmet i høj klasse
Når I besøger Restaurant Prés får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Køkkenet brillerer og laver mere tekniske menuer som gourmetkøkkenet er kendt for, og der serviceres, skænkes og dekanteres på et meget højt niveau. I kan naturligvis reservere bord på norsminde@norsminde-kro.dk og dermed sikre jer en af de eftertragtede pladser. I kan se den aktuelle menu herunder.
Husk at informere omkring allergier & spisevaner ved reservation. Vi gør opmærksom på, at ved ekstreme allergier kan vi ikke love, at vi kan efterkomme dette.
LE GRAND PRÉs
Sandart
Nye løg, æggeblomme & dashi
Nye Kartofler
Østers, peberrod & tang
Kammusling En surprise
Rundfisk
Ålebouillon, tang & urter
Krogmodnet Gris
XO-sauce, porre & ramsløg
Hørøget Poussin
Kålrabi & morkel
Mimolette
Brioche & solbær
Hasselnød
Jordskok, vanilje & kvæde
Aperitif, snacks & 8 retter – 1198 kr.
Le Grand Prés vinmenu: 8 glas vin – 1198 kr.
LE PRÉS
Sandart
Nye løg, æggeblomme & dashi
Nye Kartofler
Østers, peberrod & tang
Krogmodnet Gris
XO-sauce, porre & ramsløg
Hørøget Poussin
Kålrabi & morkel
Hasselnød
Jordskok, vanilje & kvæde
Aperitif, snacks & 5 retter – 845 kr.
Le Prés vinmenu: 5 glas vin – 898 kr.
BRANDBYGEGAARD, ODDER
Producent af vin, øl, grappa og æbleakvavit. Alle råvarer dyrkes og plejes omhyggeligt, lokalt og med hensigten at skabe et produkt til ren nydelse. Der arbejdes hele året igennem for at råvarerne opnår deres optimale standard og der kan produceres den bedste kvalitet muligt til dig.
ØKO GED & GRØNT, HUNDSLUND
Et økologisk landbrug siden 1993. Hollandsk ejet og beliggende i pragtfulde Sondrup bakker. Der malkes frisk gedemælk fra gårdens 140 malkegeder, som forvandles til en dejlig gedegouda, som vi her pryder os af at servere.
PETERS GARTNERI
Langs Ajstrup Strandvej ligger dette gartneri ejet af Peter Kirk Haugstrup. Hans baggrund som økologisk landmand fortæller en del om hvordan denne mand behandler sine afgrøder. Friske lokale råvarer såsom, rødbeder, savojkål og meget mere. Fra Peters Gartneri, til vores køkken, til din tallerken.
RUNGIS – PETER PARIS
Peter Paris ideen opstod i 2000. Ved flere jyske kokkes forespørgsler, om ikke det var muligt at finde gode råvarer og specialiteter i Frankrig, kom tanken om at besøge Rungis-markedet i det sydlige Paris. Udvalget er verdens største og det er kun kokkenes fantasi, der sætter grænser. Der købes ind på markedet hver uge natten mandag-tirsdag med indkøbslisten fra kokken. Onsdag lander varerne på Norsminde Kro.