Selskaber

Lad os danne rammerne om jeres fest

Skal du holde selskab, kræver det ofte nogle overvejelser. Ikke mindst i forhold til, hvor festen skal holdes? På Norsminde Kro har vi, hvad der skal til for at danne rammen om en uforglemmelig oplevelse. Det er uanset, om det handler om bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, jubilæum, firmafester eller familiesammenkomster.

Vores flotte, lyse selskabslokaler danner hvert år rammerne om selskaber. Vi har mange års erfaring med at afholde fester, har de perfekte lokaler, menuer efter jeres ønske, vine i den bedste klasse og plads til overnatning, hvis det ønskes. Du skal bare sørge for bordplanen, nyde dagen og være der sammen med dine gæster.

Overnatning i smukke omgivelser

Norsminde Kro er stedet, hvor kvalitet til prisen er nøgleordet, og hvor vi sætter gæsterne i højsæde. Du kan geare det, som du har lyst til. Kroen ligger i en skøn natur med omgivelser ud til Norsminde Fjord, som er oplagt, hvis benene skal strækkes, eller børnene skal lege.
Der er parkeringspladser lige uden for døren, og de er tilmed gratis. Kræver festen overnatning, er der også råd for det. Kroen har 27 hyggelige værelser, der kan bestilles, når festen arrangeres.