Julefrokost

En juleglad aften

Drømmer du om den perfekte julefrokost for dig og dine kollegaer, familie eller venner? Hos Norsminde Kro kan vi tilbyde jer en uforglemmelig aften i en af vores charmerende, smukke og rummelige lokaler. Ideelt til selskaber over 20 personer (Ved selskaber under 20 personer tillægges et lokaleleje på 2000,-)

Vi er specialiserede i at skræddersy arrangementer efter jeres ønsker, og vores julefrokostmenuer byder på både klassiske og eksklusive retter. Uanset hvilken pakke I vælger, er vores mål at give jer en fantastisk oplevelse, hvor maden og atmosfæren går hånd i hånd.

 

Den Klassiske Julefrokost

Nyd vores traditionelle julefrokost serveret som buffet ved bordet. Perfekt til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Pris pr. person: 398,-

 

3-Retters Julemenu

For dem, der ønsker lidt ekstra, tilbyder vi en luksuriøs 3-retters julemenu, der vil forkæle smagsløgene og imponere jeres gæster. Pris pr. person: 425,-

Julepakken til hele firmaet

Hvis I er et større selskab, så har vi en fantastisk julepakke til jer.

 

Pakken inkluderer:
  • Lækker aperitif
  • Valget mellem en 3-retters menu eller en buffet
  • Vin ad libitum til maden
  • Kaffe/The

3 retter for 895,- pr. person.
Buffet for 995,- pr. person.

Pakken starter kl. 17 og slutter kl. 00.00. Herefter tillægges kr. 750,- pr. tjener pr. påbegyndt time til festen slutter.
Tilkøbes der natmad kan festen forsætte til 02:00 før der pålægges tjenergebyrer.

Har I et budget for drikkevarer? Intet problem. Vi kan lave forskellige løsninger til jer, men anbefaler betaling efter forbrug. F.eks. kan vi tilbyde bar med øl, vand og vin (fra kl. 17:00 – 00:00) for 350,- pr. person.

Tag endelig fat i os, så vi kan guide jer til en uforglemmelig juleoplevelse i vores smukke, julepyntede lokaler.