Kroophold

Trænger du til at komme væk fra hverdagens stress og jag?

Trænger du til at komme væk fra hverdagens stress og jag, og bytte det ud med afslapning og forkælelse? Så er et kroophold på Norsminde Kro måske noget for dig. Vi mener selv, at vi har noget for enhver smag og tilbyder flere forskellige ophold på kroen. På den måde kan vi imødekomme lige netop det, du ønsker og har brug for.

Vores charmerende og historiske kro fra 1693 har de bedste forhold til et kroophold. Vi er garant for hygge, afslapning, god service, naturskønne omgivelser, god mad og vin. Norsminde Kro ligger ud til fjorden, tæt på stranden, har to restauranter, en stor vinkælder med vinbar og en lounge. Foran kroen er der gratis parkeringspladser, og med en beliggenhed blot 20 km fra Aarhus er mulighederne mange.

Kroopholdet indeholder altid middag i enten Brasseriet eller Restaurant Près, samt overnatning i et af vores hyggelige værelser og selvfølgelig at stå op til vores udsøgte morgenbuffet med kroens hjemmelavede specialiteter. Vi tager imod jer i foyeren og viser jer hen til jeres værelse. Under hele opholdet sørger vi for god service fra vores smilende personale, og at du bliver forkælet fra start til slut.

Mange af vores gæster udnytter dagen med at gå ture i den smukke natur, som ligger lige uden for døren. Der er også to golfbaner i nærheden, og ellers kan et ophold kombineres med shopping i Aarhus eller museumsbesøg på ARoS, Moesgaard eller i Den Gamle By i Aarhus.

Ved ankomsten indlogerer vi dig på et af Norsminde Kros 27 værelser. De er individuelt designede og med en mængde glade farver og moderne design. Selvfølgelig med respekt for kroens oprindelige interiør, så det historiske og charmen er intakt. Alle værelser har eget bad og toilet.

Indholdet i vores kroophold varierer. Ønsker du en lærerig vinsmagning, 3-retters menu i Brasseriet eller en 6-retters eksklusiv menu i Restaurant Près, afternoon tea med små sandwich, muffins, kager og mousserende vin, overnatning og morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter? Mulighederne er mange, så vælg det ophold, der passer dig bedst!