Kokkekursus

Kokkekursus – kom med kokken i køkkenet

Er I en madklub, vennekreds eller en arbejdsplads, der går op i mad og hyggeligt samvær? Trænger I til et socialt arrangement med samarbejde og teambuilding i fokus, kan I overveje at bestille et kokkekursus på Norsminde Kro for hele holdet. Med et kokkekursus får I en særlig mulighed for at gå med vores dygtige og passionerede kokke i køkkenet og i fællesskab tilberede aftenens menu. Vi lover, det bliver en uforglemmelig dag med godt humør og nye fælles erfaringer med madlavningen.

Det handler om samarbejde og teambuilding, når du går med kokken i køkkenet her hos os. Vi byder jer velkommen i kroens gamle, hyggelige lokaler med fredelig stemning, der emmer af historie og moderne tiltag på samme tid.

Hvordan forløber et kokkekursus
Kan bookes tirsdag & onsdag 
Kokkekurset starter mellem klokken 15 og 15.30 i vores køkken. Her vil være en lille intro fra vores kokke om dagens opgave, hvad I skal være med til at kreere i køkkenet og I bliver opdelt i hold.
Klokken 16.45 går I ned i vores vinkælder til en vinsmagning, hvor vi præsenterer nogle spændende vine for jer. På Norsminde Kro er vi kendt for vores hyggelige vinkælder. Vores interesse for vin er stor, og vinkælderen er i dag med vine af egen import fra store dele af Europa.
Til sidst er det så tid til at smage på maden, med mulighed for selv at anrette og præsentere maden for hinanden, og vise jeres nylærte kundskaber frem.

Med i et kokkekursus får I:
Kursus i køkkenet om råvarer, og diverse teknikker
Kaffe, vand og vinsmagning i vinkælderen
En lækker middag til at slutte det hele af med
Pris pr. person 798 kr.
Pris pr. person som tilkøb til internatkursus 448 kr.

Det er muligt at booke vores kokkekursus i forlængelse af jeres kursus eller I kan booke det f.eks. til jeres personaleforening.

Et kokkekursus på Norsminde Kro en berigende og sjov måde at være sammen med venner og kolleger på, samtidig med at du får udvidet dine madlavningsfærdigheder. Med kursuspakken kokkekursus som privat- eller firmaarrangement, tror vi på, vi kan tilbyde jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Parkering og offentlig transport
På Norsminde Kro har vi gratis parkering lige foran hoveddøren. Er I med offentlig transport kører bus nr. 302 fra Aarhus og næsten til døren.

Overnatning
Går I all in og snupper en overnatning på den gamle kro, kan I vælge mellem de 27 værelser, der er designet i tråd med kroens stil. Inden afrejsen næste formiddag venter det store morgenbord og måske en gåtur ved fjorden.

Book et kokkekursus
Vi anbefaler altid at reservere i god tid. Dette kan gøres pr. mail til norsminde@norsminde-kro.dk eller telefon +45 86 93 24 44.

Kokkekursus for alle
Kokkeskolen her er den perfekte måde at lære noget om mad, teknikker og selvfølgelig noget om hinanden på. Om du er nybegynder eller erfaren i et køkken gør ingen forskel. Du skal bare have lyst til at lave mad og møde andre madentusiaster, som du kan udveksle idéer og erfaringer med. Kokken er selvfølgelig tålmodig, har overskud og tager tingene oppefra og ned. Der er intet pres på jer. Det drejer sig om at have en god oplevelse i køkkenet, blive klogere på madlavningen og hygge sig omkring det.