Samarbejde & Teambuilding

Oplevelser der inspirerer og giver gode minder

Efter en lang og koncentreret dag i mødelokalet kan vi anbefale følgende aktiviteter. Den første på listen er måske ikke decideret teambuilding, men til gengæld er den vældig hyggelig og lærerig.

Vinsmagning i Vinkælderen

En guidet tur i vinens verden med vores dygtige vintjener. Norsminde Kro råder over en af Danmarks største vinkældre med godt 12.000 flasker under tag. Prisen for en vinsmagning starter fra kr. 250,- pr. person for en smagning af 5-6 vine udvalgt af vintjeneren. Har I specifikke ønsker til smagningens tema som fx område, hus, drue, type osv., vil vi meget gerne sammensætte en smagning ud fra det.

Kokkekursus – gå med kokken i køkkenet. Læs mere her: Kokkekursus på Norsminde Kro

Teambuilding

Teambuilding bogstavelig talt både til lands, vand og i luften. Vi kan varmt anbefale nogle af de dygtigste aktører på markedet  Fieldmore Teambuilding og CoastZone

Vores gode ”naboer” på Moesgaard Museum byder også på unikke oplevelser for virksomheder.

RIB BOATS

Nogle gange er et godt adrenalinkick, lige det man har brug for, for at sætte skub i idéerne.  Århus SeaRangers, kan give jeres team netop dette. Sejl fra Århus til Norsminde havn på små 20 minutter i højfart, og nå frem til Norsminde Kro. Med vinden i håret, og pulsen oppe, kan jeres team få klaret tankerne, få et godt grin, og styrke jeres sammenhold med dette fartfyldte arrangement. Århus – Norsminde Havn eller Norsminde Havn.